zvezda je rodjena

LOREM CORPORATE CEO

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

      Benn Marshall

Da krenemo redom. Rodjena sam jednog sunčanog decembra, ni manje ni više nego sam odabrala baš 21. samo zato što je i Staljin rođen toga dana. 

Odlučila sam da je to pravi termin iako se ostali nisu slagali sa tim pa sam proglašena za prevremeno rođenu bebu. Rekoše da je to riznični 8. mesec trudnoće. Nagovestili su i da su male šanse da preživim, ali već tada sam pokazala odlučnost i rešila da iskoristim priliku i uživam u onome što se zove život. 

Nakon prve dobijene borbe, mami su najavili da posoji mogućnost da ne prohodam i ne progovorim, pa ja ona krenula da me uči da pričam čim sam otvorila oči, a da hodam čim su joj rekli da smem da sednem. Kao rezultat toga doživela je da sam progovorila već u 6. mesecu, a prohodala u 8. i tako je dobila hiperaktivnu brbljivicu koja povrh svega prebrzo priča. 

Kasnije je stalno govorila: E, da sam znala da će biti ovakva, (a teško me je bilo uhvatiti i naterati da sedim na jednom mestu, a pričam i dan danas 100/h) ne bih toliko žurila! Prijatelji umeju da kažu trebalo bi te ograničiti na 30, ili bar na 50/h, ali verujte mi, to je ništa, ako ste upoznali Kubance, ja brzo pričam, ali oni su me ušili. 🙂 Dakle nije to baš toliko strašno koliko pričaju.