poeticna karikatura

Ivan Ivanović, je prema mojim podacima, jedan od najvoljenijih muževa na kugli zemaljskoj. Od 2004. godine živi i radi tj provodi 24/7/365 dana sa Snežanom Nerić Ivanović. Voli je, poštuje, zasmejava, stojički podnosi sve njene bubice (a ima ih), podržava ali i kritijuje. Kratko rečeno on čini da njen život bude lep

Ako je suditi po rečima naših klijenata, a i ja se slažem sa njima (ali ja sam subjektivna, ja obožavam sve što on radi), on je jedan od boljih grafičkih dizajnera. Ali tu nije kraj njegovim kvalitetima on je odličan ribolovac (?), matematičar, informatičar, štampar, muzičar eto i poeta.

Voli smeh, druženje ali i pecanje. Voli da samostalno pronalazi rešenja i ne voli da se eksponira u javnosti. čak ne dozvoljava ni da njegovu fotograiju postavim ovde. 

Poetične karikature, su prikaz naših dragih prijatelja, a vezan je za stvarne likove i događaje. Kao i svaka karikatura, pa i ova pesnička, zahteva da poznajete osobu i njene navike. Za one koji ne poznaju ljude o kojima je pisao, biće kratko pojašnjenje osoba i situacija.

U svakom slučaju cilj nam je da Vam izmamimo osmeh, a nadam se da ćemo uspeti.