koja je tvoja prica

Obožavam uspešne priče, volela bih da svoju podeliš sa mnom

Rado ću je, uz tvoju dozvolu, objaviti na ovom sajtu. Čak i ako ne želiš da je objavim volela bih da je podeliš sa mnom.

Nadam se da ćeš uživati u tekstovima i da će te neki od njih inspirisati da postaneš najbolja verzija sebe, kada se to dogodi javi mi da se radujemo zajedno.

Verujem da će i tvoja uspešna priča inspirisati mnoge da se pokrenu i ostvare svoje potencijale zbog kojih vredi živeti.

Piši mi na: kakodoposla@emcentar.com ili na
zivotjelep.uputstvazaupotrebu@gmail.com

Čitam i odgovaram na sve mailove, dakle ako ne odgovorim nije stigao, pa mi se javi ponovo.

TRAĆIŠ LI SVOJE VREME NA POGREŠNE POSLOVE?

DOBIH! PROČITAH! ODUŠEVIH SE!

Majina priča je neverovatna i inspirativna. Od posla koji je mrzela, došla je do posla koji je čini srećnom šta više – sada je odlično plaćena za to što radi. Interesantna je priča kako je do knjige došla. “Infostud je raspisao nagradni konkurs na temu „Idealan poslodavac“. Nagrade koje su sledovale su iPhone i tako neke tehničke stvarčice kojima ja nisam naklonjena, i knjige, a među njima i Vaša. Rekoh sebi: ‘Sad ćeš napisati tekst i dobiti neku od knjiga!'”
POSAO IZ SNOVA

EPILOG – OD LOŠEG POSLA DO POSLA IZ SNOVA

KNJIGA JE BILA "KLIK"

Nakon izvesnog vremena koje je uložila da “pronađe sebe”, Maja je otkrila koja je njena strast. Odlučila je da je sledi.

“Trebalo je 6 meseci da dobijem ono sto sam zamislila, ali uspelo je… Radim za jednu francusku turističku agenciju, organizujem putovanja. Radim max 20 h nedeljno i zarađujem 2 prosečne plate.”

Isto je uradila i njena drugarica…